Werken bij Koninklijke Sjouke Dijkstra

Trots op ons personeel

Personeel is veruit de belangrijkste succesfactor van Koninklijke Sjouke Dijkstra. Het zijn de medewerkers die de organisatie dragen en een project tot een succes brengen. Bij ons werken gemotiveerde vakmensen met een goede kennis van zaken en een frisse instelling.

Onze medewerkers omschrijven ons als innovatief, veelzijdig en open. Werken bij ons, is werken bij een hecht en sfeervol familiebedrijf. We bieden een marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden. Zo kun je bij ons rekenen op een goede pensioensregeling, 28 vakantiedagen en flexibele werktijden. Aan de slag bij een moderne werkgever die graag in je wil investeren? Spreekt een open, no-nonsense bedrijfscultuur jou aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren op één van onze functies.

Werken aan

Jouw ontwikkeling

Werken bij ons betekent ook werken aan je ontwikkeling. Innovatie, technische vaardigheden, kennis en soft skills: elke medewerker werkt actief aan zijn of haar professionele groei en krijgt ook de ruimte voor het opstellen van een persoonlijk opleidingsplan. We willen dat jij elke dag opnieuw het beste uit jezelf en je loopbaan kunt halen.

Onze collega's

Maak kennis met onze collega's

Vacatures

Ervaren werkvoorbereiders, projectorganisatoren en andere slimme doeners zijn altijd welkom bij Koninklijke Sjouke Dijkstra. Wij zoeken gemotiveerde vakmensen met een goede kennis van zaken en een frisse instelling. Kijk bij onze vacatures of er iets voor jou bij zit!

Leer ons vak kennen via

Stages

Koninklijke Sjouke Dijkstra is een erkend leerbedrijf. In een leerbedrijf maken leerlingen kennis met de praktijk en leren ze wat er van hen verwacht wordt. De erkenning van leerbedrijven gebeurt door kenniscentra van het beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Koninklijke Sjouke Dijkstra is door SBB officieel erkend als leerbedrijf. Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek? Informeer bij onze afdeling P&O naar de mogelijkheden.

Certificering