Infra

Wij zorgen dat de infrastructuur goed op orde is en op orde blijft

Onze infrastructuur zorgt ervoor dat we ons kunnen verplaatsen en veilig en comfortabel kunnen wonen, werken en leven. De grond-, weg- en waterbouwsector zorgt ervoor dat de infrastructuur goed op orde is en op orde blijft. Bij Koninklijke Sjouke Dijkstra doen we dit al sinds 1884.

Maatwerk

Een infrastructureel project is altijd maatwerk en heeft tijdelijk of permanent invloed op de omgeving. Wij zijn als het ware te gast in die omgeving en gedragen ons daarnaar. Wij houden rekening met de mensen die in de omgeving wonen of werken. Planning, budget, kwaliteit en veiligheid spelen hierin allemaal een belangrijke rol. Bij Koninklijke Sjouke Dijkstra (onder)kennen we deze uitdagingen goed. We zorgen voor passende oplossingen, een goede organisatie en een soepele uitvoering van boven- en ondergrondse infrawerken. Met onze praktische kennis en ervaring denken we graag mee met onze klanten bij het maken van keuzes voor materialen, constructies en eventuele alternatieven hiervoor. 

Kwaliteit

Of het nu gaat om asfalt, rioleringswerken of straatwerk, met onze eigen vakmensen en materieel zijn we in staat om constante kwaliteit te leveren. Altijd op basis van heldere afspraken en een prettige en efficiënte samenwerking. Daarom dragen we ook met trots het label: Slimme doeners.

Thuis in alle contractvormen

Koninklijke Sjouke Dijkstra voert niet alleen bestekken uit, maar levert projecten ook turn-key op. Dit doen we op basis van allerlei contractvormen, bijvoorbeeld UAV, UAV-GC,  Bouwteamverband of varianten hierop.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Grondwerk en saneringen
  • Rioleringswerk
  • Straatwerk
  • Asfalt
  • Civiele betonbouw

Communicatie / omgevingsmanagement

Naast een doordachte aanpak, een realistische planning zorgen we voor de communicatie en afstemming met bewoners, ondernemers en andere stakeholders. Bij grotere projecten met meer impact op de omgeving wordt hiervoor een aparte omgevingsmanager ingeschakeld.

Recente Infra projecten

Certificering