Over ons

Maak kennis met:

Sito Postma

Sito loopt stage bij Sjouke Dijkstra en wil later het bedrijf van zijn oom overnemen. “Ik wil in zijn voetstappen treden. Ik leer nu voor Middenkaderfunctionaris Infra, net als hij. Ik vind het heel belangrijk om door te gaan, beter te worden en ervaring op te doen.

Bij Sjouke Dijkstra heb ik echt veel kunnen leren. Bijvoorbeeld hoogtes aangeven voor de kraan, proefsleuven inmeten en rioolbuizen en kolken plaatsen. Ik overleg met de voorman, uitvoerder en onderaannemers. Soms regel ik het materiaal voor de volgende dag, voer ik kwaliteitscontroles uit of schrijf ik bonnen en dagrapportages. 

“Je moet naar KSD gaan, ik zweer het je, daar krijg je een hele mooie tijd!”, zei de uitvoerder van mijn vorige stage. En dat is ook echt zo. Dit is de mooiste stage tot nu toe. Ik kwam terecht in een gezellig team van collega’s en onderaannemers en voelde me direct thuis. Ze vertrouwen je met je werk en dat gaf me het gevoel dat ik het goed deed.

De reconstructie van de Oosterstraat in Warffum was mijn leukste project. We werkten in een gezellig team dat voor deze klus weer bij elkaar kwam. Ik kreeg veel vrijheid en leerde veel over het werk als voorman. Super interessant en lekker afwisselend werkte ik zowel binnen als buiten."

"Na mijn stage blijf ik één dag in de week bij Koninklijke Sjouke Dijkstra werken. Ik ga dan administratie bijhouden en misschien met de GPS werken. Daar wil ik nog veel meer over leren."

Sito Postma

Sito Postma-kl.jpg
Sito Postma-2.jpg
Sito Postma-kl3.jpg

Participaties

Certificering