Koninklijke Sjouke Dijkstra

Sinds 1884

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert infraprojecten in grond-, weg-, water-, en betonbouw.

Slimme doeners

Bij Koninklijke Sjouke Dijkstra verbinden we de theorie en de praktijk. Onze kennis en ervaring benutten we maximaal voor het succes van een project. Dankzij onze brede expertise zijn we uitstekend in staat om al in een vroeg stadium van het project met onze opdrachtgever mee te denken over het ontwerp. Of het nou om projecten in infra, milieu of energie gaat. Wij beoordelen de praktische uitvoerbaarheid van een ontwerp en voeren waar nodig verbeteringen door. Slimme doeners in infra, milieu en energie - dat zijn wij.

Van ontwerp tot realisatie

Bij Koninklijke Sjouke Dijkstra hechten we veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. Dus hanteren we strenge kwaliteitsnormen, bedenken we hoogwaardige oplossingen en opereren we altijd zo proactief mogelijk. Door onze kennis en ervaring maximaal in te zetten leveren we een belangrijke meerwaarde aan het succes van projecten van onze opdrachtgevers.

We zijn actief in infra, milieu en energie – zijn van ontwerp tot realisatie en projectmanagement betrokken. We voeren niet alleen uit, we denken al in een vroeg stadium mee over een ontwerp. Waar zitten de risico’s? Waar mogelijke knelpunten? Op die manier optimaliseren we de effectiviteit en snelheid tijdens de uitvoeringsfase.

Certificering