Over ons

Maak kennis met:

Janniek Pool

“Ik hou van het werken met machines en ik word blij van dit werk, al sinds mijn eerste stagedag weet ik dat infra mijn vak is!”

Janniek heeft net haar diploma Middenkaderfunctionaris grond weg en waterbouw in ontvangst genomen en ze kan niet wachten om uitvoerder te worden. “Het is gaaf om buiten te zijn, materiaal te regelen en problemen op te lossen. Aan het einde van de dag zie je resultaat van wat je samen hebt gemaakt, en dat is wat het zo leuk maakt.

Tijdens mijn stages bij Sjouke Dijkstra heb ik geleerd hoe je materialen afroept en uitzoekt en hoe je bonnen verwerkt. Daarvoor mocht ik bij vergaderingen zijn over asfaltonderhoud, meelopen met collega’s en op allerlei projecten meewerken. Ik leer hier alles over de werkvoorbereiding en als er even tijd is, werk ik buiten mee. Grote kranen, riolering, dat vind ik echt gaaf. Meebouwen in een leuk team, dat is wat ik dag in dag uit wil doen.”

Van iedereen hier kan ik iets leren. Er is altijd antwoord op mijn vragen en de collega’s zijn allemaal behulpzaam en gezellig. We lachen samen en ik leer elke dag.”

Janniek Pool

Janniek Pool KSD-vierkant.jpg
Janniek Pool2.jpg
Asfalploeg oorkonde uitreiking Janniek Pool