Participaties

Samenwerken maakt sterk en innovatief

Bij Koninklijke Sjouke Dijkstra hechten we veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. Dus hanteren we strenge kwaliteitsnormen, bedenken we hoogwaardige oplossingen en opereren we altijd zo proactief mogelijk. Door onze kennis en ervaring maximaal in te zetten, leveren we een belangrijke meerwaarde aan het succes van projecten van onze opdrachtgevers. Deze meerwaarde zoeken wij ook in de samenwerking met partners. Door innovatie gaan we samen vooruit.

Combinatie Herepoort

Combinatie Herepoort is de aannemerscombinatie die de ombouw van de zuidelijke ringweg Groningen uitvoert. Hierin werken twee Duitse en vier noordelijke bedrijven samen. Combinatie Herepoort bestaat uit: Max Bögl Nederland BV, Züblin Nederland BV, Koninklijke Oosterhof Holman Infra BV (Grijpskerk), Koninklijke Sjouke Dijkstra BV (Leek), Roelofs Wegenbouw BV (Den Ham) en Jansma Drachten BV (Drachten).

www.aanpakringzuid.nl/contact/aannemer-combinatie-herepoort

Asfalt Productie Westerbroek (APW)

Koninklijke Sjouke Dijkstra deelt de Asfalt Productie Westerbroek met collega-aannemers en produceert hiermee zelf het asfalt waarmee wordt gewerkt. APW produceert verschillende soorten gecertificeerd asfalt van onderlagen tot (gekleurde) deklagen. Door variatie in de samenstelling is ons asfalt geschikt voor de toepassing op wegen, bedrijventerreinen, recreatieterreinen en fiets- en wandelpaden.

Asfalt Productie Westerbroek (APW)

Energieweg 20
9608 PZ Westerbroek
T. 0598 36 10 00
E. info@apw-asfalt.nl

Akroh Slijtlagen

Akroh slijtlagen is specialist in asfaltconservering en richt zich op het verlengen van de levensduur van asfaltverhardingen. Onze drijfveer is duurzaamheid en daarom werken wij het hele jaar aan verschillende onderhoudsmethoden. Onze vakmensen verlengen de levensduur van uw asfalt door het aanbrengen van slijtlagen, scheurvullen en kleinschalige reparaties.

Asfalt Kennis Centrum

Het Asfalt Kennis Centrum (AKC) is opgericht door MKB infrabedrijven uit de sector asfaltwegenbouw. Het AKC wordt gevormd door twaalf bedrijven met eigen asfaltproductielocaties verspreid over heel Nederland. Het doel van de organisatie is kennis toegankelijk te maken voor de leden. Grote aannemers hebben eigen researchmogelijkheden die kleinere bedrijven missen. Het Asfalt Kennis Centrum zorgt ervoor dat kennis gedeeld kan worden én dat ook de kleinere bedrijven meer mogelijkheden hebben tot het uitvoeren van onderzoek.

www.asfaltkenniscentrum.nl

Certificering