Werken bij

Stage en afstuderen

Op zoek naar een interessante stageplek of mogelijkheden om af te studeren? Informeer dan eens bij Koninklijke Sjouke Dijkstra. Naast studenten die gericht zijn op de GWW-sector, bieden we ruimte aan studenten met een wo- of hbo-opleiding op financieel, administratief of commercieel gebied.

We bieden je een goede begeleiding waarbij je alle ruimte krijgt om jezelf, ons en de praktijk te ontdekken. Ook het maken van afstudeeropdrachten behoort tot de mogelijkheden. We leren graag van jouw ideeën en stellen je alle kennis en ervaring ter beschikking om een succesvol eindproject te realiseren.

Wil je de mogelijkheden bespreken? Mail info@sjoukedijkstra.nl en geef aan op welk gebied je een afstudeeropdracht wilt maken.

Erkend leerbedrijf
Koninklijke Sjouke Dijkstra is door SBB officieel erkend als leerbedrijf. We laten leerlingen kennismaken met de praktijk zodat ze leren wat er van hen verwacht wordt. De erkenning van leerbedrijven gebeurt door kenniscentra van het beroepsonderwijs en bedrijfsleven.

Ook een slimme doener worden? Informeer naar de mogelijkheden!

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl

Contact
Wietske Seldenrust

Wietske Seldenrust

Medewerker P&O