Werken bij

Werken bij

Goed personeel is goud waard. Het zijn immers onze medewerkers die projecten tot een succes maken. We zijn daarom altijd op zoek naar slimme doeners: aanpakkers met kennis van zaken én een frisse instelling.

Aan de slag bij een moderne werkgever die graag in je wil investeren? Spreekt een open, no-nonsense bedrijfscultuur jou aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren op één van onze functies.

vacature-overzicht 

Open sollicitatie

Wil je graag bij Koninklijke Sjouke Dijkstra werken, maar vind je niet direct een vacature die jou op het lijf geschreven is? Stuur dan een open sollicitatie. Mail naar info@sjoukedijkstra.nl o.v.v. “open sollicitatie”. Laat ons weten wat jou bijzonder maakt en stuur ook je cv mee. Wij nemen contact met je op.

Bekijk alle vacatures

Lease auto

Verlofdagen

Pensioen

Uitjes

Zorgverzekering

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl

Contact
Wietske Seldenrust

Wietske Seldenrust

Medewerker P&O