Tech To The Future in MartiniPlaza

23 november 2022

Dinsdag en woensdag stonden we tijdens Tech To The Future in MartiniPlaza Groningen! Samen met Koninklijke Oosterhof Holman en Roelofs lieten we zien wat jongeren kunnen worden als ze later, net als wij, willen werken aan de weg van de toekomst.

Het event vond dit jaar voor het eerst plaats en werd bezocht door ruim 1400 tweedeklassers van het vmbo in de provincie Groningen. De grootste aandachtstrekker in de stand was de maquette van Aanpak Ring Zuid. Jongeren kunnen hier de nieuwe situatie van de zuidelijke ringweg zien en dat riep genoeg vragen op! Via een interactief scherm konden zij een route aanklikken waarna de hele maquette oplichtte en zo de nieuwe situatie aangaf. 

Uiteraard konden de leerlingen ook buiten een kijkje nemen bij het uitkijkpunt van Aanpak Ring Zuid. Daar werken we tenslotte gezamenlijk aan het grootste infra werk van Groningen.

Leuk om al deze jongeren te spreken en ze te laten zien wat er allemaal mogelijk is!

Certificering