PSO certificering op trede 2

20 juni 2022

Vorige week ontvingen wij het goede nieuws dat we met terugwerkende kracht vanaf 1 mei 2022 PSO gecertificeerd zijn op trede 2. Deze certificering erkent dat wij gemiddeld meer werkgelegenheid bieden aan personen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt.

PSO staat voor Prestatieladder Socialer Ondernemen en maakt inzichtelijk welke organisaties investeren in de social return (SROI) van bijvoorbeeld (bbl/bol) studenten of mensen met een WW- of bijstandsuitkering. Na de officiële aanvraag en de audit ontvingen we het positieve advies voor de certificering op trede 2.

Trede 2 houdt in dat we ruim bovengemiddeld scoren wat betreft de plaatsingen die gerealiseerd zijn voor de PSO-doelgroep. Ook voldoen we aan de kwalitatieve eisen met betrekking tot passend werk, integratie, functioneren, ontwikkeling en begeleiding. Een mooie stap binnen de Dijkstra Groep!

Certificering