Uitreiking Safety award aan Tsjalling van Dijk

26 januari 2022

Bij de bouw van het transformatorstation van Windplan Groen, ontving onze collega Tsjalling van Dijk deze week de Safety award.

Veiligheid is één van de belangrijkste aspecten op elke bouwplaats. Ook bij de bouw van het transformatorstation voor Windplan Groen is hier bijzonder veel aandacht voor. De opdrachtgever benadrukt het belang van veiligheid door periodiek een medewerker in het zonnetje te zetten die zich buitengewoon inzet voor veiligheid op en rond de bouwplaats. Deze keer werd de Safety award uitgereikt aan Tsjalling van Dijk. Hij ontving de award uit handen van Marcel de Boorder en Marco Kok van Ventolines.

Het is niet de eerste keer dat Tsjalling zich onderscheidt op het gebied van veiligheid. In augustus 2020 ontving hij ook al een erkenning bij de bouw van Windpark Zeewolde.

Certificering