Nieuwe asfaltmachine in gebruik genomen

7 mei 2021

Deze week namen we een nieuwe asfaltmachine in gebruik. De gloednieuwe Vögele Super 800i werd afgeleverd bij onze werkplaats in Boerakker en ging na het aanbrengen van onze eigen logo's en materialen direct het werk in.

De machine is is voorzien van de nieuwste Stage V motor waarmee het tot de schoonste categorie behoort. Ook is de machine voorzien van alle mogelijke opties waarmee het bijzonder flexibel is. De standaardbreedte voor het aanbrengen van asfalt is van 1,20-2,20 meter. Met alle toegevoegde uitbouwstukken kan de machine nu asfalt aanbrengen van 50cm tot 2,70 meter. Daarmee is het uitermate geschikt voor fietspaden, voetpaden en kleine asfaltreparaties.

Met de komst van deze moderne machine nemen we afscheid van de oude asfaltmachine.

Certificering