Erik Poel nieuwe adjunct-directeur Koninklijke Sjouke Dijkstra

1 april 2021
2021-04-01 11:01:00

Vanaf 1 april is Erik Poel adjunct-directeur bij Koninklijke Sjouke Dijkstra. Hiervoor was Erik enkele jaren rayonmanager bij Strukton Civiel. Met de komst van Erik wil Koninklijke Sjouke Dijkstra een extra impuls geven aan de betonbouw en wegenbouw in Noord Nederland.

"Ik maak bewust de keus om van het grootbedrijf naar een prachtig familiebedrijf en het noordelijke MKB over te stappen. Ik kan hierdoor meer mijn invulling geven aan ondernemerschap, de keuze van positionering in de markt en werken aan bestaande en te ontwikkelen bedrijfscultuur."

Bijzonder aan de overstap is dat hij dit doet samen met Edwin Oostinga die gelijktijd overkomt van Strukton Civiel. Edwin start ook op 1 april als directeur bij MUG Ingenieursbureau.

"Naast de persoonlijke wens om het ondernemerschap meer handen en voeten te geven, is het bijzonder dit te gaan doen samen met mijn collega Edwin Oostinga. Samen willen we een substantiële bijdrage leveren om het potentieel en de toegevoegde waarde van het aannemersbedrijf en ingenieursbureau in de Dijkstra Groep nog meer vorm te geven. Dus waar het kan krachten bundelen en anderzijds vanuit eigen identiteit als ingenieur en aannemer je blijven ontwikkelen en positioneren in de markt."

Namens alle simme doeners van harte welkom en veel succes!

Feliciteer Erik ook via LinkedIn

Certificering