Edwin Horinga 12,5 jaar in dienst

16 februari 2021
2021-02-16 14:51:00

Op 11 februari 2021 was Edwin Horinga 12,5 jaar in dienst bij Koninklijke Sjouke Dijkstra. Edwin begon in 2008 als grondwerker en startte zijn loopbaan bij ons met een groot project in Emden, Duitsland.

De jaren daarna was hij veel te vinden bij agrariërs waar waar hij zich bezighield met sleufsilo's en terreinverhardingen. Ook heeft hij veel asfaltwerk uitgevoerd en heel veel asfalt ingemeten voor onderhoud. Eén van zijn mooiste klussen was het werk aan de oostelijke en noordelijke ringweg van Groningen. "Dat was een spectaculair werk dat in korte tijd met heel veel machines tegelijk werd uitgevoerd."

Sinds 2016 zit Edwin bij de Combinatie Herepoort waar hij als uitvoerder werkt aan het cluster West van Aanpak Ring Zuid. De komende jaren heeft hij daar nog een belangrijke rol in de realisatie van dit deelproject.

Uit handen van Ronald Faber ontving Edwin bloemen en een envelop met inhoud. Van harte gefeliciteerd!

Certificering