Afronding werkzaamheden Kindcentrum Ten Boer

13 oktober 2020
2020-10-13 10:45:00

In Ten Boer zijn de werkzaamheden rondom het nieuwe Kindcentrum bijna gereed. Deze week wordt de laatste hand gelegd aan de bestrating. Na de herfstvakantie wordt het kindcentrum in gebruik genomen door OBS De Huifkar, CBS De Fontein en kinderopvang Kids2b.

Woonrijp maken

In de afgelopen maanden hebben we het gebied rondom het kindcentrum woonrijp gemaakt. Zo is de riolering vervangen, het asfalt verwijderd en vervangen door klinkers. Ook hebben we het fietspad gerenoveerd en voorzien van rode betonverharding. De nieuwe bestrating is machinaal aanbracht. Het gebied is speciaal als schoolgebied ingericht. Dat betekent dat de auto hier te gast is en kort parkeren voorop staat!

Op 1 oktober was het gebouw al gereed en opgeleverd door Bouwgroep Dijkstra Draisma. Meer informatie over het Kindcentrum Ten Boer is te vinden op de website van de gemeente Groningen.

Certificering