Harinxmaland Sneek bouwrijp

22 september 2020
2020-09-22 12:24:00

Voor de gemeente Súdwest Fryslân heeft Koninklijke Sjouke Dijkstra werkzaamheden uitgevoerd voor het bouwrijp maken van fase C van de wijk Harinxmaland.

Het terrein is zodanig ingericht dat er gestart kan worden met de bouw van de woningen. Koninklijke Sjouke Dijkstra werkt voor dit project samen met Bouwmij uit Beerzerveld. De werkzaamheden omvatten in hoofdlijn het verrichten van grondwerk, het aanbrengen van een stalen damwand, rioleringswerk en straatwerk.

Harinxmaland is een wijk van de toekomst en is bestemd voor iedereen en zoals gesteld door de gemeente: ‘alles wat hier ten noorden van Sneek wordt gebouwd, wordt ontwikkeld met oog op comfortabel en duurzaam wonen’

Op de foto's zijn de stalen damwanden goed te zien evenals de piketten voor de eerste te bouwen woningen.

Certificering