Er zit vaart in de energieprojecten!

17 september 2020
2020-09-17 09:04:00

In de afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan onze energieprojecten en is er veel gerealiseerd. Een korte update van ons werk aan de bouw schakelstations.

Schakelstation Eekerpolder te Meeden is opgeleverd en in gebruik genomen. Een prachtig eindresultaat waar we trots op zijn.

In Stadskanaal zijn we volop bezig met de afwerking van het schakelstation voor het Zonnepark Stadskanaal. De betonwerkzaamheden zijn afgerond, nu zijn we bezig met de overige terreininrichtingen. De komende weken gaat er veel gebeuren om richting week 42 alles gereed te hebben.

In Zeewolde is de ringfundering van het schakelgebouw gereed en is het betonwerk voor de trafocellen volledig afgerond. De trafo’s in beide cellen zijn inmiddels ook geplaatst. Wij zijn nu bezig met het aanbrengen van de betonnen strokenfundering in de schakeltuin.

Tsjalling van Dijk ontving afgelopen maand (uit handen van de directie van windpark Zeewolde) een veiligheidscertificaat. Hij heeft zich tijdens de bouw op uitzonderlijke wijze onderscheiden op het gebied van veiligheid. Een mooi signaal waar we trots op zijn!

Certificering