Koninklijke Sjouke Dijkstra sponsort Velocitas 1897

24 september 2018

Sinds 1 september 2018 is Koninklijke Sjouke Dijkstra bordsponsor van voetbalvereniging Velocitas 1897 in Groningen. Afgelopen donderdag 30 augustus werden de sponsorborden onthuld en namens Koninklijke Sjouke Dijkstra was Ronald Faber hierbij aanwezig. De borden zijn uitstekend zichtbaar langs het hoofdveld en bij het verzamelpunt voor de teams.

Aanpak Ring Zuid en Velocitas 1897

Koninklijke Sjouke Dijkstra maakt deel uit van Combinatie Herepoort, de aannemerscombinatie die belast is met de aanleg van de zuidelijke ringweg Groningen, bekend als het project Aanpak Ring Zuid. In de afgelopen periode is in het project Aanpak Ring Zuid gewerkt aan de aanleg van de oprit A7 Laan Corpus den Hoorn richting Drachten. Deze oprit loopt langs de voetbalvelden van Velocitas 1897. Niet alleen de werkzaamheden in de buurt van Velocitas 1897, ook het lidmaatschap bij de voetbalvereniging van collega’s heeft ons doen besluiten de voetbalvereniging te sponsoren. Bovendien zal de zuidelijke ringweg Groningen de komende jaren verder aangelegd worden en ook aan de oprit langs de velden van Velocitas 1897 zullen vervolgwerkzaamheden plaatsvinden. Dat biedt uiteraard een mooie mogelijkheid om onze zichtbaarheid langs de velden te vergroten, niet alleen met sponsorborden!

Teamsport

Wij zien voetbal als de ultieme teamsport. In onze werkzaamheden is het team net zo belangrijk: samenwerken, een rol ontwikkelen binnen het team, communiceren en vriendschappen sluiten. Vaardigheden die we ook mee willen geven aan de jeugd. Én sport verbindt. Dat gegeven heeft overigens geleid tot het voorstel van directeur Wim de Keijzer om een oefenwedstrijd te organiseren tussen Velocitas 1897 en Voetbalvereniging Zeerobben uit Harlingen waar hij zelf in de sponsorcommissie zit. Een mooie kans om ervaringen uit te wisselen en om wat extra aandacht te generen voor de sponsorbijdrage van Koninklijke Sjouke Dijkstra en MUG Ingenieursbureau. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op een nog nader te bepalen tijdstip.

Certificering