Over ons

Maak kennis met:

Bram Zandberg

Bram was twaalf jaar toen hij wist dat hij uitvoerder wilde worden. De afgelopen stagemaanden leerde hij alles op het gebied van asfalt, asfaltmengsels, kosten, aansluitingen en zaaglijnen. Binnenkort rondt hij zijn opleiding middenkaderfunctionaris Infra af.

“Bij Sjouke Dijkstra rolde ik direct in een mooi project: grootschalig asfaltonderhoud in Bakkeveen. Die kans krijg je niet zomaar. Het is heel leerzaam en uniek om dit project van begin tot eind mee te maken. Ik assisteer de uitvoerder met calculaties, inmetingsopdrachten en registraties. Maar ook pluis ik bestekken uit, bepaal ik eenheden uit tekeningen en maak ik revisietekeningen.

Het leukste vind ik om plannen te bedenken, over de kosten na te denken en te besparen. Goed na te denken over de methode. Je maakt bijvoorbeeld een cunet van grasbetontegels. Met een shovel kun je op de juiste hoogte direct het hele cunet inrijden, dat is veel makkelijker en goedkoper.”

“Bij Sjouke Dijkstra loop ik een hele fijne stage. Ik word overal in meegenomen en als ik vragen heb kan ik die altijd stellen. Ik werk mee aan grote projecten, die kans heb ik nog nooit eerder gehad tijdens mijn stages.”

Bram Zandberg

 

Bram-Zandberg.jpg
2. N917 Bakkeveen-Waskemeer.jpg
1. N917 Bakkeveen-Waskemeer.jpg

Participaties

Certificering