Werken bij
Bouwrijp maken Harinxmaland fase 1C

In Sneek, gemeente Súdwest Fryslân, wordt een nieuwe wijk Harinxmaland gebouwd. Zoals door de gemeente aangegeven kenmerkt de wijk zich door karakteristieke vergezichten, fantastische luchten, allerhande weidevogels, gevarieerde natuur. En toch ligt de wijk dicht bij het centrum van Sneek. Harinxmaland is een wijk van de toekomst en is bestemd voor iedereen en zoals gesteld door de gemeente: ‘alles wat hier ten noorden van Sneek wordt gebouwd, wordt ontwikkeld met oog op comfortabel en duurzaam wonen’.

Voor de gemeente Súdwest Fryslân worden door Koninklijke Sjouke Dijkstra vanaf eind april tot eind juli 2020 werkzaamheden uitgevoerd voor het bouwrijp maken van fase C van de wijk Harinxmaland. In deze periode wordt het terrein zodanig ingericht dat er na de bouwvak gestart kan worden met de bouw van de woningen. Koninklijke Sjouke Dijkstra werkt voor dit project samen met Bouwmij uit Beerzerveld. De werkzaamheden omvatten in hoofdlijn het verrichten van grondwerk, het aanbrengen van een stalen damwand, rioleringswerk en straatwerk.

Voor meer informatie verwijzen we naar de volgende website: www.harinxmaland.nl 

Meer weten?

Ronald Faber

Ronald Faber

Bedrijfsleider
T. 0594 55 24 00
E. rfaber@sjoukedijkstra.nl

Werkzaamheden

  • Opruimwerkzaamheden
  • Grondwerkzaamheden
  • Rioleringswerkzaamheden
  • Straatwerkzaamheden
  • Aanbrengen stalen damwand

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl