Werken bij
Aanleg ringweg Eemshaven – Emmapolder

Aanleg van een nieuwe rondweg voor de Borkumlijn

In opdracht van Groningen Seaports heeft Koninklijke Sjouke Dijkstra een nieuwe rondweg in de Eemshaven gerealiseerd. De nieuwe rondweg is bedoeld voor het verkeer van en naar de Borkumlijn in de Eemshaven.

De aanleg van de rondweg startte begin oktober 2019. Een van de bijzonderheden aan dit project is dat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd met behulp van GPS. Dit bracht diverse uitdagingen met zich mee t.a.v. de juiste aanleghoogtes. Nadat het afronden van de asfaltwerkzaamheden heeft KSD de betonverhardingen (bochtverbredingen) aangebracht. De watergangen zijn aangebracht en de bermen zijn aangevuld en ingezaaid met gras.

De werkzaamheden zijn eind december 2019 opgeleverd naar volle tevredenheid van Groningen Seaports. We zijn supertrots op het eindresultaat.

Meer weten?

Willem-Gerrit van den Bosch

Uitvoerder
T. 0594 55 24 00
E. wvandenbosch@sjoukedijkstra.nl

Werkzaamheden

  • Grondwerk t.b.v. de aanbrengen van cunetten, funderingen en watergangen
  • Aanbrengen van funderingen
  • Aanbrengen van asfaltverhardingen
  • Aanbrengen van markeringen
  • Aanbrengen duikers, kolken en uitleggers

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl