Werken bij

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Slimme doeners kijken altijd vooruit. Daarom geven we bij Koninklijke Sjouke Dijkstra actief invulling aan duurzaam en betrokken ondernemen. En dat is wat ons betreft niet iets wat je roept, maar iets wat je doet. We vertalen MVO naar concrete acties binnen ons beleid, bedrijfscultuur en bedrijfsprocessen.

MVO Dijkstra Groep

Binnen de Dijkstra Groep zijn alle ondernemingsactiviteiten gericht op het creëren van langetermijnwaarden, de aandacht voor MVO sluit hierdoor goed aan bij de bestaande strategie. Bij de medewerkers is bewustzijn aanwezig dat MVO moet (klantvraag), hoort (morele verplichting) en loont. Ook zijn er binnen onze organisatie tal van activiteiten en normen en waarden, die aansluiting vinden bij het MVO-beleid en het draagvlak vormen voor duurzaam en betrokken ondernemen.

Al meer dan 130 jaar neemt het begrip maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke plaats in bij de ambities en doelen van de Dijkstra Groep. Dat wij hierin zijn geslaagd, wordt bijvoorbeeld geïllustreerd door het predicaat Koninklijk voor één van de bedrijven uit onze groep.

Wij vertrouwen erop door onze werkwijze een bijdrage te leveren aan een duurzame maatschappij en zien dit als een voorwaarde om u van dienst te kunnen zijn.

Op het gebied van MVO wordt ISO 26000 als internationale norm gehanteerd. Deze norm is niet te certificeren. De Dijkstra Groep volgt deze norm echter wel in zijn geheel en hiertoe is een zelfverklaring door de directie opgesteld die op onze website wordt gepubliceerd. Hierbij zijn onder andere alle vragen uit de NPR 9026 beantwoord.

Download hier het document ‘Zelfverklaring NEN-ISO 26000’

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl