Werken bij

Kwaliteit

Bij Koninklijke Sjouke Dijkstra mag u rekenen op maximale kwaliteit, een duurzame bedrijfsvoering en optimale werkprocessen. Zo vormt ISO 9001 al jaren de basis van onze (project)organisatie. Daarnaast werken we met diverse kwaliteitsnormen.

Het onderwerp ‘kwaliteit’ leeft bij al onze medewerkers. Dit toetsen we aan de hand van in- en externe audits. Daarnaast toetsen we continu de klanttevredenheid en voeren we projectevaluaties uit. We hebben een KAM-coördinator in dienst om kwaliteitszaken te coördineren en te organiseren

NEN-EN ISO 9001

We werken volgens ISO 9001: de internationale norm voor kwaliteits-managementsystemen. Ons kwaliteitshandboek is volgens deze norm opgezet. ISO 9001 stelt eisen aan onze algemene bedrijfsprocessen zoals traceerbaarheid van documenten en het doorvoeren van leerpunten. Het vraagt ook van onze organisatie dat de klantentevredenheid continu wordt verhoogd.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl

Contact

Sandra Karreman

KAM-coördinator