Werken bij

Arbo & Veiligheid

Veilig werken is een prioriteit in onze organisatie. We bieden medewerkers een veilige omgeving én een cultuur die veilig werken mogelijk maakt. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Het thema ‘veiligheid’ leeft bij al onze medewerkers. Dit toetsen we uiteraard aan de hand van in- en externe audits. We hebben een KAM-coördinator in dienst om veiligheidszaken te coördineren en te organiseren. Eén van de resultaten van ons personeelsbeleid is een laag ziekteverzuim: nog geen 2%.

VCA** 2008

Deze norm heeft als doel om het aantal ongevallen terug te dringen en de externe veiligheid te vergroten. VCA is niet bij wet verplicht maar wordt door opdrachtgevers wel vaak geëist. VCA bestaat uit een certificeerbare controlelijst waarmee we aantonen dat wij alle facetten op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu beheersen. Ook bevat de norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn bij de werknemers te verhogen.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl

Contact

Sandra Karreman

KAM-coördinator