Werken bij

Over ons

Slimme doeners in infra, milieu en energie

slimme doeners

We willen de theorie en de praktijk verbinden. Onze kennis en ervaring maximaal benutten voor het succes van een project. Dankzij onze brede expertise zijn we uitstekend in staat om al in een vroeg stadium van het project met onze opdrachtgever mee te denken over het ontwerp. Of het nou om projecten in infra, milieu of energie gaat. Wij beoordelen de praktische uitvoerbaarheid van een ontwerp en voeren waar nodig verbeteringen door. Slimme doeners in infra, milieu en energie – dat zijn wij.

Van ontwerp tot realisatie

Bij Koninklijke Sjouke Dijkstra hechten we veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. Dus hanteren we strenge kwaliteitsnormen, bedenken we hoogwaardige oplossingen en opereren we altijd zo proactief mogelijk. Door onze kennis en ervaring maximaal in te zetten leveren we een belangrijke meerwaarde aan het succes van projecten van onze opdrachtgevers.

We zijn actief in infra, milieu en energie – zijn van ontwerp tot realisatie en projectmanagement betrokken. We voeren niet alleen uit, we denken al in een vroeg stadium mee over een ontwerp. Waar zitten de risico’s? Waar mogelijke knelpunten? Op die manier optimaliseren we de effectiviteit en snelheid tijdens de uitvoeringsfase.

Geïnteresseerd in de geschiedenis van Koninklijke Sjouke Dijkstra? lees hier meer.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl