Werken bij

Straatwerk

Kwaliteit die prima in uw straatje past

Straatwerk is vakwerk. Bij Koninklijke Sjouke Dijkstra bestraten we machinaal en ambachtelijk, afhankelijk van de aard en omvang van het werk. Machinaal straatwerk heeft een hoge mate van maatvastheid. Het bestratingstempo ligt hoog, wat de kosten terugdringt. Deze bestrating houdt goed, ook bij langdurige belasting, en projecten zijn snel berijdbaar.

Mooi straatwerk geeft jarenlang een positieve uitstraling aan projecten en de openbare ruimte. Door te variëren in kleur en vorm verfraait u met bestrating woon- en winkelgebieden. Een duurzame impuls voor de omgeving!

Onze straatmakers zijn zeer ervaren in het aanleggen en herstellen van alle soorten straatwerk. Vanzelfsprekend nemen we u alle zorgen uit handen. We regelen dat alle materialen op tijd aanwezig zijn, brengen de bestrating aan en laten de werkplek schoon en netjes aangeveegd achter.

 

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl

Contact
Ronald Faber

Ronald Faber

Bedrijfsleider