Werken bij

Rioleringswerken

Riolering aanpassen, renoveren of beheren? Weet dan dat de slimme doeners van Koninklijke Sjouke Dijkstra voor u klaar staan. Ze zorgen voor een slimme logistiek, een correcte aanleg, een tevreden omgeving én een goed eindresultaat.

Goed, efficiënt en doordacht

Of het nu gaat om het vervangen van een PVC-huisaansluiting, de aanleg van persleidingen of de realisatie van een bergbezinkbassin: een rioleringswerk moet gewoon goed, efficiënt en doordacht gebeuren. Met minimale overlast voor de omgeving, maar met maximaal resultaat.

Thuis in elk stelsel

In Koninklijke Sjouke Dijkstra vindt u een aannemer die thuis is in elk rioleringswerk: gemengd, gescheiden, verbeterd gescheiden, drukriolering, bergbezinkriool, pompgemalen of drainage. We hebben de vakmensen en het materieel in huis in om elke projectfase meerwaarde te bieden.

  • Grondwerkzaamheden: graven van sleuven voor huisaansluitingen, overloop en kolkaansluitingen en graven proefsleuven voor de controle van de ligging van kabels en leidingen.
  • Rioleringswerkzaamheden: het aanbrengen van nieuwe riolering, onderhoud aan riolering, inspecties, woningaansluitingen.
  • Straatwerk: zagen van asfalt, opnieuw bestraten
  • Asfalteringswerkzaamheden: zagen van asfalt, opbreken asfalt, frezen en asfalteren.

Slimme doeners

Waar u ons ook voor inschakelt: onze projectleiders, uitvoerders en vakmensen werken volgens de hoogste kwaliteitseisen. We beschikken over eigen, modern materieel. Naast een doordachte aanpak, een realistische planning zorgen we waar nodig voor de communicatie en afstemming met bewoners, ondernemers en andere stakeholders.

Slimme doeners gezocht voor uw rioleringswerk? Neem contact met ons op.

 

Wij weten de weg

Koninklijke Sjouke Dijkstra bestaat al meer dan 130 jaar. Het motto van oprichter Sieger Dijkstra houdt ons nog altijd scherp: ‘Waar we eens zijn geweest, moeten we altijd terug kunnen komen.’ We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. Dus hanteren we strenge kwaliteitsnormen, bedenken we hoogwaardige oplossingen en opereren we altijd zo proactief mogelijk. Door onze kennis en ervaring maximaal in te zetten, leveren we een belangrijke meerwaarde aan het succes van projecten van onze opdrachtgevers. Deze meerwaarde zoeken wij ook in de samenwerking met partners. Door innovatie vooruit. Wij weten de weg.

Participaties

Asfalt Kennis Centrum

Het Asfalt Kennis Centrum (AKC) is opgericht door MKB infrabedrijven uit de sector asfaltwegenbouw. Het AKC wordt gevormd door twaalf bedrijven met eigen asfaltproductielocaties verspreid over heel Nederland. Het doel van de organisatie is kennis toegankelijk te maken voor de leden. Grote aannemers hebben eigen researchmogelijkheden die kleinere bedrijven missen. Het Asfalt Kennis Centrum zorgt ervoor dat kennis gedeeld kan worden én dat ook de kleinere bedrijven meer mogelijkheden hebben tot het uitvoeren van onderzoek.

Asfalt Kennis Centrum
Akroh Slijtlagen: Secret agency tegen veroudering asfalt

Akroh is een uniek en ambitieus zelfstandig bedrijf in het realiseren van optimale slijtlaagconstructies. Jaarlijks voorziet Akroh meer dan een miljoen m2 asfalt van slijtlagen. Op het gebied van performanceslijtlagen zijn grote stappen gezet. Deze slijtlagen worden ingezet om veroudering van asfalt tegen te gaan en deze te verduurzamen. De grote drijfveer achter het bedrijf Akroh is dan ook het begrip duurzaamheid. Mensen op een andere manier laten nadenken over problemen en mogelijkheden in het asfaltonderhoud. Zo pakt Akroh innovatief slijtlagen aan.

Akroh Slijtlagen: Secret agency tegen veroudering asfalt
Asfalt Productie Westerbroek

Koninklijke Sjouke Dijkstra deelt de asfaltproductielocatie in Westerbroek met collega-aannemers en produceert op deze wijze zelf het asfalt waarmee wordt gewerkt. Er kunnen verschillende soorten asfalt worden geproduceerd door variatie in de samenstelling voor onder andere de toepassing op wegen, bedrijventerreinen, recreatieterreinen en fiets- en wandelpaden.

Asfalt Productie Westerbroek

Certificering

Participaties

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl

Contact
Ronald Faber

Ronald Faber

Bedrijfsleider