Werken bij

Rioleringswerken

Riolering aanpassen, renoveren of beheren? Weet dan dat de slimme doeners van Koninklijke Sjouke Dijkstra voor u klaar staan. Ze zorgen voor een slimme logistiek, een correcte aanleg, een tevreden omgeving én een goed eindresultaat.

Goed, efficiënt en doordacht

Of het nu gaat om het vervangen van een PVC-huisaansluiting, de aanleg van persleidingen of de realisatie van een bergbezinkbassin: een rioleringswerk moet gewoon goed, efficiënt en doordacht gebeuren. Met minimale overlast voor de omgeving, maar met maximaal resultaat.

Thuis in elk stelsel

In Koninklijke Sjouke Dijkstra vindt u een aannemer die thuis is in elk rioleringswerk: gemengd, gescheiden, verbeterd gescheiden, drukriolering, bergbezinkriool, pompgemalen of drainage. We hebben de vakmensen en het materieel in huis in om elke projectfase meerwaarde te bieden.

  • Grondwerkzaamheden: graven van sleuven voor huisaansluitingen, overloop en kolkaansluitingen en graven proefsleuven voor de controle van de ligging van kabels en leidingen.
  • Rioleringswerkzaamheden: het aanbrengen van nieuwe riolering, onderhoud aan riolering, inspecties, woningaansluitingen.
  • Straatwerk: zagen van asfalt, opnieuw bestraten
  • Asfalteringswerkzaamheden: zagen van asfalt, opbreken asfalt, frezen en asfalteren.

Slimme doeners

Waar u ons ook voor inschakelt: onze projectleiders, uitvoerders en vakmensen werken volgens de hoogste kwaliteitseisen. We beschikken over eigen, modern materieel. Naast een doordachte aanpak, een realistische planning zorgen we waar nodig voor de communicatie en afstemming met bewoners, ondernemers en andere stakeholders.

Slimme doeners gezocht voor uw rioleringswerk? Neem contact met ons op.

 

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl

Contact
Ronald Faber

Ronald Faber

Bedrijfsleider