Werken bij

Grondwerk: echte kwaliteit begint bij de basis

Grondwerk heeft vaak de nodige voeten in de aarde. Zeker wanneer er gewerkt wordt in woon- en werkgebieden. Dit vraagt om vakmensen die weten wat ze doen, een goede planning én een goede logistiek. Weet dan dat de slimme doeners van Koninklijke Sjouke Dijkstra voor u klaar staan.

Slimme doeners

Grondwerk zit in ons DNA. Sinds jaar en dag realiseren we het grondwerk voor de aanleg van wegen, rioleringen of de realisatie van uitbreidingsplannen. Zeker in Noord-Nederland kennen we de bodem als geen ander. Omdat we zoveel mogelijk met eigen mensen en eigen materieel werken, leveren we constante kwaliteit.

Grondwerk: in grote en kleine projecten

Voor de realisatie van grondwerk zoekt u een aannemer die de planningen haalt, die doet wat hij zegt en die waar nodig met u meedenkt. Die kwaliteit bieden we in de grotere én kleinere projecten. Voor publieke en private partijen verzorgen we onder meer:

– ontgraven en afvoeren depotgrond;

– ontgraven van cunetten, rioolsleuven en watergangen;

– rioleringswerkzaamheden;

– aanbrengen van verhardingen voor (bouw)wegen.

Milieukundig grondwerk

Onze milieukundige kennis combineren we steeds vaker met grondwerk. Zeker bij bodemsaneringen komen beide expertises goed van pas. We beschikken over de methodes én het materieel om complexere milieuprojecten tot een goed einde te brengen. Uiteraard zijn we volledig gecertificeerd om alle saneringsactiviteiten uit te voeren.

Slimme doeners gezocht voor grondwerk? Neem contact met ons op.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl

Contact
Ronald Faber

Ronald Faber

Bedrijfsleider