Werken bij

Design & Construct: slimme doeners van a tot z

Op zoek naar een partij die het volledige bouw- en ontwerpproces voor rekening neemt? Een partner die zich van a tot z verantwoordelijke voelt voor uw projectdoelstellingen? Schakel dan Koninklijke Sjouke Dijkstra in als hoofdaannemer of consortiumpartner.

Design & Construct: snelheid en efficiëntie

We weten allemaal dat de realisatie van projecten in ons land steeds complexer wordt. Er zijn belangen op elke vierkante meter. Omgeving en stakeholders kijken kritischer mee dan ooit en doorlooptijden wordt steeds krapper. Een Design & Construct contract zorgt dan voor meer snelheid en kostenefficiëntie.

De juiste kennis, de juiste mensen

Design & Construct vraag wél om een partij die op elk specialisme de juiste kennis en mensen aan boord heeft: van werkvoorbereider tot calculator. Een betrokken partner die alle projectfases naadloos aan elkaar knoopt, die denkt in oplossingen en die zich keer op keer weet te verplaatsen in de projectdoelstellingen die u voor ogen heeft.

Best for project

Die ervaring, kennis en de creativiteit hebben we in huis. Dit betekent specialisten die kunnen samenwerken én communiceren. Die inzicht hebben in markt, constructies en materialen. Mensen die altijd voor oplossingen gaan die het beste voor het project zijn. Slimme doeners dus. Hiermee laten we keer op keer zien dat we excelleren als het gaat om Design & Construct-projecten op het gebied van infra- en milieuwerken.

Ook op zoek naar een slimme doener voor uw Design & Construct-contract? Neem contact met ons op.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl