Werken bij

Design & Construct: slimme doeners van a tot z

Op zoek naar een partij die het volledige bouw- en ontwerpproces voor rekening neemt? Een partner die zich van a tot z verantwoordelijke voelt voor uw projectdoelstellingen? Schakel dan Koninklijke Sjouke Dijkstra in als hoofdaannemer of consortiumpartner.

Design & Construct: snelheid en efficiëntie

We weten allemaal dat de realisatie van projecten in ons land steeds complexer wordt. Er zijn belangen op elke vierkante meter. Omgeving en stakeholders kijken kritischer mee dan ooit en doorlooptijden wordt steeds krapper. Een Design & Construct contract zorgt dan voor meer snelheid en kostenefficiëntie.

De juiste kennis, de juiste mensen

Design & Construct vraag wél om een partij die op elk specialisme de juiste kennis en mensen aan boord heeft: van werkvoorbereider tot calculator. Een betrokken partner die alle projectfases naadloos aan elkaar knoopt, die denkt in oplossingen en die zich keer op keer weet te verplaatsen in de projectdoelstellingen die u voor ogen heeft.

Best for project

Die ervaring, kennis en de creativiteit hebben we in huis. Dit betekent specialisten die kunnen samenwerken én communiceren. Die inzicht hebben in markt, constructies en materialen. Mensen die altijd voor oplossingen gaan die het beste voor het project zijn. Slimme doeners dus. Hiermee laten we keer op keer zien dat we excelleren als het gaat om Design & Construct-projecten op het gebied van infra- en milieuwerken.

Ook op zoek naar een slimme doener voor uw Design & Construct-contract? Neem contact met ons op.

Wij weten de weg

Koninklijke Sjouke Dijkstra bestaat al meer dan 130 jaar. Het motto van oprichter Sieger Dijkstra houdt ons nog altijd scherp: ‘Waar we eens zijn geweest, moeten we altijd terug kunnen komen.’ We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. Dus hanteren we strenge kwaliteitsnormen, bedenken we hoogwaardige oplossingen en opereren we altijd zo proactief mogelijk. Door onze kennis en ervaring maximaal in te zetten, leveren we een belangrijke meerwaarde aan het succes van projecten van onze opdrachtgevers. Deze meerwaarde zoeken wij ook in de samenwerking met partners. Door innovatie vooruit. Wij weten de weg.

Participaties

Asfalt Kennis Centrum

Het Asfalt Kennis Centrum (AKC) is opgericht door MKB infrabedrijven uit de sector asfaltwegenbouw. Het AKC wordt gevormd door twaalf bedrijven met eigen asfaltproductielocaties verspreid over heel Nederland. Het doel van de organisatie is kennis toegankelijk te maken voor de leden. Grote aannemers hebben eigen researchmogelijkheden die kleinere bedrijven missen. Het Asfalt Kennis Centrum zorgt ervoor dat kennis gedeeld kan worden én dat ook de kleinere bedrijven meer mogelijkheden hebben tot het uitvoeren van onderzoek.

Asfalt Kennis Centrum
Akroh Slijtlagen: Secret agency tegen veroudering asfalt

Akroh is een uniek en ambitieus zelfstandig bedrijf in het realiseren van optimale slijtlaagconstructies. Jaarlijks voorziet Akroh meer dan een miljoen m2 asfalt van slijtlagen. Op het gebied van performanceslijtlagen zijn grote stappen gezet. Deze slijtlagen worden ingezet om veroudering van asfalt tegen te gaan en deze te verduurzamen. De grote drijfveer achter het bedrijf Akroh is dan ook het begrip duurzaamheid. Mensen op een andere manier laten nadenken over problemen en mogelijkheden in het asfaltonderhoud. Zo pakt Akroh innovatief slijtlagen aan.

Akroh Slijtlagen: Secret agency tegen veroudering asfalt
Asfalt Productie Westerbroek

Koninklijke Sjouke Dijkstra deelt de asfaltproductielocatie in Westerbroek met collega-aannemers en produceert op deze wijze zelf het asfalt waarmee wordt gewerkt. Er kunnen verschillende soorten asfalt worden geproduceerd door variatie in de samenstelling voor onder andere de toepassing op wegen, bedrijventerreinen, recreatieterreinen en fiets- en wandelpaden.

Asfalt Productie Westerbroek

Certificering

Participaties

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl