Werken bij

Asfalt: wij weten de weg

Asfalt aanleggen, onderhouden of renoveren? Doe dan een beroep op Koninklijke Sjouke Dijkstra. Met meer dan een halve eeuw asfaltervaring bieden we u alle ‘know how’ om asfaltverhardingen voor alle denkbare toepassingen in topconditie te brengen én te houden.

De kracht van asfalt

Al in de oudheid kende men de kracht van asfalt. Snel aangelegd én ontzettend veelzijdig. Door zand, bitumen, steenslag of grind in verschillende verhoudingen te mengen, is veel variatie mogelijk: waterdoorlatend of juist vloeistofdicht, geluid reducerend of bestand tegen hoge belasting. Daarom is asfalt nog altijd dé ideale basis voor wegen, fabrieksterreinen, bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen.

Topkwaliteit in asfalt en erfverharding gezocht?

Kies dan voor een aannemer die hiervoor de kennis, de mensen én het materieel in huis heeft. Koninklijke Sjouke Dijkstra beschikt over eigen asfaltsets en ervaren en goed opgeleide vakmensen. Hiermee realiseren we ieder jaar opnieuw in vele honderden projecten asfaltkwaliteit. Van weg tot erfverharding. Zorgvuldig, betrouwbaar én veilig. Zo doen we dat.

Voor elke asfaltklus

U schakelt Koninklijke Sjouke Dijkstra in voor elke asfaltklus: groot of klein. Denk aan asfaltreparaties, het vullen van scheuren en het aanbrengen van dunne deklagen. Denkt u aan asfaltrevitalisatie? Dan zetten we hiervoor een speciale asfaltset in. Daarnaast inspecteren we verhardingen, adviseren wij u over onderhoud en stellen wij desgewenst een meerjarig onderhoudscontract op.

Ook kennismaken met een halve eeuw asfaltervaring? Neem contact op met Koninklijke Sjouke Dijkstra.

Voor projectreferenties verwijzen wij u graag naar de Infra projecten.

 

Wij weten de weg

Koninklijke Sjouke Dijkstra bestaat al meer dan 130 jaar. Het motto van oprichter Sieger Dijkstra houdt ons nog altijd scherp: ‘Waar we eens zijn geweest, moeten we altijd terug kunnen komen.’ We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. Dus hanteren we strenge kwaliteitsnormen, bedenken we hoogwaardige oplossingen en opereren we altijd zo proactief mogelijk. Door onze kennis en ervaring maximaal in te zetten, leveren we een belangrijke meerwaarde aan het succes van projecten van onze opdrachtgevers. Deze meerwaarde zoeken wij ook in de samenwerking met partners. Door innovatie vooruit. Wij weten de weg.

Participaties

Asfalt Kennis Centrum

Het Asfalt Kennis Centrum (AKC) is opgericht door MKB infrabedrijven uit de sector asfaltwegenbouw. Het AKC wordt gevormd door twaalf bedrijven met eigen asfaltproductielocaties verspreid over heel Nederland. Het doel van de organisatie is kennis toegankelijk te maken voor de leden. Grote aannemers hebben eigen researchmogelijkheden die kleinere bedrijven missen. Het Asfalt Kennis Centrum zorgt ervoor dat kennis gedeeld kan worden én dat ook de kleinere bedrijven meer mogelijkheden hebben tot het uitvoeren van onderzoek.

Asfalt Kennis Centrum
Akroh Slijtlagen: Secret agency tegen veroudering asfalt

Akroh is een uniek en ambitieus zelfstandig bedrijf in het realiseren van optimale slijtlaagconstructies. Jaarlijks voorziet Akroh meer dan een miljoen m2 asfalt van slijtlagen. Op het gebied van performanceslijtlagen zijn grote stappen gezet. Deze slijtlagen worden ingezet om veroudering van asfalt tegen te gaan en deze te verduurzamen. De grote drijfveer achter het bedrijf Akroh is dan ook het begrip duurzaamheid. Mensen op een andere manier laten nadenken over problemen en mogelijkheden in het asfaltonderhoud. Zo pakt Akroh innovatief slijtlagen aan.

Akroh Slijtlagen: Secret agency tegen veroudering asfalt
Asfalt Productie Westerbroek

Koninklijke Sjouke Dijkstra deelt de asfaltproductielocatie in Westerbroek met collega-aannemers en produceert op deze wijze zelf het asfalt waarmee wordt gewerkt. Er kunnen verschillende soorten asfalt worden geproduceerd door variatie in de samenstelling voor onder andere de toepassing op wegen, bedrijventerreinen, recreatieterreinen en fiets- en wandelpaden.

Asfalt Productie Westerbroek

Certificering

Participaties

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl

Contact
Coen Mulder

Coen Mulder

Hoofduitvoerder Asfalt