Werken bij

Infra

Slimme doeners voor uw infrawerk

De realisatie van een infraproject is nooit een standaardklus. Een project mag zo weinig mogelijk invloed hebben op de omgeving. Veiligheid staat voorop. Net als planning, budget en kwaliteit. Koninklijke Sjouke Dijkstra voelt zich thuis bij deze uitdagingen. We zorgen voor een passende oplossing, een goede organisatie en een soepele uitvoering van boven- en ondergrondse infrawerken.  

Of het nu gaat om asfalt, rioleringswerken of straatwerk: bij Koninklijke Sjouke Dijkstra kunt u terecht voor de uitvoering ervan. Mede door de inzet van eigen vakmensen én eigen materieel zijn we in staat om constante kwaliteit te leveren. Altijd op basis van heldere afspraken en een prettige en efficiënte samenwerking. Schakel onze slimme doeners in voor:

Thuis in alle contractvormen

Koninklijke Sjouke Dijkstra voert niet alleen bestekken uit, maar levert projecten ook turn-key op. Dit doen we in bouwteamverband of via design&construct, PPS-constructies en andere contractvormen.

Slimme doeners gezocht voor de uitvoering van infrawerken? Neem contact op met Koninklijke Sjouke Dijkstra.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl