Werken bij

Infra

Wij weten de weg

Wij realiseren, onderhouden en verbeteren boven- en ondergrondse infrastructuur. Met onze eigen medewerkers en met eigen middelen en materieel werken we aan wegen, paden en bedrijfsterreinen (asfalt, klinker en beton), riolering en grondwerk.

We denken graag in een vroeg stadium mee met onze opdrachtgevers, zodat we onze kennis en ervaring optimaal kunnen inzetten. Heldere afspraken en korte communicatielijnen zijn ons uitgangspunt bij elk project: dat werkt prettig voor beide partijen.

Behalve de uitvoering van bestekken, leveren we projecten ook turn-key op. Dat doen we in bouwteamverband of via design & construct, PPS-constructies of andere contractvormen.

Lees meer over de diversiteit aan verhardingen en de specialismen van Koninklijke Sjouke Dijkstra.

Wij weten de weg

Koninklijke Sjouke Dijkstra bestaat al meer dan 130 jaar. Het motto van oprichter Sieger Dijkstra houdt ons nog altijd scherp: ‘Waar we eens zijn geweest, moeten we altijd terug kunnen komen.’ We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. Dus hanteren we strenge kwaliteitsnormen, bedenken we hoogwaardige oplossingen en opereren we altijd zo proactief mogelijk. Door onze kennis en ervaring maximaal in te zetten, leveren we een belangrijke meerwaarde aan het succes van projecten van onze opdrachtgevers.┬áDeze meerwaarde zoeken wij ook in de samenwerking met partners. Door innovatie vooruit. Wij weten de weg.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl