Werken bij

Amoveren windmolenparken

Windenergie is sterk in ontwikkeling. Qua techniek, maar ook maatschappelijk gezien. Hierdoor groeit de vraag naar het amoveren en ontmantelen van verouderde windturbines en windmolenparken.

Net als de aanleg van een windmolenpark vraagt de ontmanteling van turbines om specialistische kennis van voorbereiding en uitvoering. Zeker omdat de afbouw gepaard gaat met hoge belastingen door materiaal en materieel. Denk aan het verwijderen van fundaties, de inrichting van depots, het afvoeren van turbines en het verwijderen en verleggen van kabels en leidingen.

Van voorbereiding tot en met de uitvoering

Voordat een windmolenpark of turbine ontmanteld kan worden, moet er veel werk worden verzet. Achter de schermen en tijdens het werk zelf. Weet dan dat de slimme doeners van Koninklijke Sjouke Dijkstra voor u klaar staan. We zorgen voor een goede voorbereiding, maar organiseren ook de monteurs, de logistiek en het materieel. Samen zorgen we voor een soepel project, met minimale impact op de omgeving.

Ontmantelen turbines

Goed om te weten dat Koninklijke Sjouke Dijkstra ervaren is in het amoveren en ontmantelen van windmolenparken en windturbines. In 2009 waren we betrokken bij de succesvolle ontmanteling van Windpark Westereems, destijds het grootste windmolenpark van Nederland.

Windmolenpark amoveren? Schakel de slimme doeners van Koninklijke Sjouke Dijkstra in.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl

Contact
Ronald Faber

Ronald Faber

Bedrijfsleider