Werken bij

Amoveren windmolenparken

Windenergie is sterk in ontwikkeling. Qua techniek, maar ook maatschappelijk gezien. Hierdoor groeit de vraag naar het amoveren en ontmantelen van verouderde windturbines en windmolenparken.

Net als de aanleg van een windmolenpark vraagt de ontmanteling van turbines om specialistische kennis van voorbereiding en uitvoering. Zeker omdat de afbouw gepaard gaat met hoge belastingen door materiaal en materieel. Denk aan het verwijderen van fundaties, de inrichting van depots, het afvoeren van turbines en het verwijderen en verleggen van kabels en leidingen.

Van voorbereiding tot en met de uitvoering

Voordat een windmolenpark of turbine ontmanteld kan worden, moet er veel werk worden verzet. Achter de schermen en tijdens het werk zelf. Weet dan dat de slimme doeners van Koninklijke Sjouke Dijkstra voor u klaar staan. We zorgen voor een goede voorbereiding, maar organiseren ook de monteurs, de logistiek en het materieel. Samen zorgen we voor een soepel project, met minimale impact op de omgeving.

Ontmantelen turbines

Goed om te weten dat Koninklijke Sjouke Dijkstra ervaren is in het amoveren en ontmantelen van windmolenparken en windturbines. In 2009 waren we betrokken bij de succesvolle ontmanteling van Windpark Westereems, destijds het grootste windmolenpark van Nederland.

Windmolenpark amoveren? Schakel de slimme doeners van Koninklijke Sjouke Dijkstra in.

Wij weten de weg

Koninklijke Sjouke Dijkstra bestaat al meer dan 130 jaar. Het motto van oprichter Sieger Dijkstra houdt ons nog altijd scherp: ‘Waar we eens zijn geweest, moeten we altijd terug kunnen komen.’ We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. Dus hanteren we strenge kwaliteitsnormen, bedenken we hoogwaardige oplossingen en opereren we altijd zo proactief mogelijk. Door onze kennis en ervaring maximaal in te zetten, leveren we een belangrijke meerwaarde aan het succes van projecten van onze opdrachtgevers. Deze meerwaarde zoeken wij ook in de samenwerking met partners. Door innovatie vooruit. Wij weten de weg.

Participaties

Asfalt Kennis Centrum

Het Asfalt Kennis Centrum (AKC) is opgericht door MKB infrabedrijven uit de sector asfaltwegenbouw. Het AKC wordt gevormd door twaalf bedrijven met eigen asfaltproductielocaties verspreid over heel Nederland. Het doel van de organisatie is kennis toegankelijk te maken voor de leden. Grote aannemers hebben eigen researchmogelijkheden die kleinere bedrijven missen. Het Asfalt Kennis Centrum zorgt ervoor dat kennis gedeeld kan worden én dat ook de kleinere bedrijven meer mogelijkheden hebben tot het uitvoeren van onderzoek.

Asfalt Kennis Centrum
Akroh Slijtlagen: Secret agency tegen veroudering asfalt

Akroh is een uniek en ambitieus zelfstandig bedrijf in het realiseren van optimale slijtlaagconstructies. Jaarlijks voorziet Akroh meer dan een miljoen m2 asfalt van slijtlagen. Op het gebied van performanceslijtlagen zijn grote stappen gezet. Deze slijtlagen worden ingezet om veroudering van asfalt tegen te gaan en deze te verduurzamen. De grote drijfveer achter het bedrijf Akroh is dan ook het begrip duurzaamheid. Mensen op een andere manier laten nadenken over problemen en mogelijkheden in het asfaltonderhoud. Zo pakt Akroh innovatief slijtlagen aan.

Akroh Slijtlagen: Secret agency tegen veroudering asfalt
Asfalt Productie Westerbroek

Koninklijke Sjouke Dijkstra deelt de asfaltproductielocatie in Westerbroek met collega-aannemers en produceert op deze wijze zelf het asfalt waarmee wordt gewerkt. Er kunnen verschillende soorten asfalt worden geproduceerd door variatie in de samenstelling voor onder andere de toepassing op wegen, bedrijventerreinen, recreatieterreinen en fiets- en wandelpaden.

Asfalt Productie Westerbroek

Certificering

Participaties

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl

Contact
Ronald Faber

Ronald Faber

Bedrijfsleider