Werken bij
Terreinverharding Firma Stokman in Koudum

Asfalteren sleufsilo’s en erf

De schaalvergroting in de melkveehouderij gaat nog steeds door. In opdracht van Loonbedrijf Workumerwaard b.v. hebben wij voor Firma Stokman in Koudum het asfalt voor de nieuwe ruwvoederopslag aangebracht. Firma Stokman is Flagship Farm voor McDonalds in Nederland. De melk wordt geleverd aan Friesland Campina, die vervolgens de room levert die nodig is voor de milkshakes en de ijsjes van McDonalds.

Het was belangrijk om actief mee te denken in dit asfalteringsproject. De eerste sleufsilo diende namelijk gereed te zijn voor de eerste snee. Om die reden zijn de werkzaamheden in twee fasen uitgevoerd. De totale werkzaamheden bestonden uit het asfalteren van twee sleufsilo’s en het aangrenzende terrein. De asfaltconstructie heeft een deklaag van zuurbestendig asfalt, passend bij een agrarische toepassing van de verharding.

Meer weten?

Coen Mulder

Coen Mulder

Hoofduitvoerder Asfalt
T. 0594 55 24 00
E. cmulder@sjoukedijkstra.nl

Werkzaamheden

  • Aanbrengen tweelaagse asfaltconstructie voor twee sleufsilo’s met voor- en achterterrein. De asfaltconstructie heeft een deklaag van zuurbestendig asfalt.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl