Werken bij
Rioolreconstructie Kleasterdyk in Berltsum

In opdracht van gemeente Menameradiel voert Koninklijke Sjouke Dijkstra de werkzaamheden uit aan de Kleasterdyk in Berltsum. Het betreft het ombouwen van een gemend riool naar een regenriool.

Meer weten?

Willem-Gerrit van den Bosch

Uitvoerder
T. 0594 55 24 00
E. wvandenbosch@sjoukedijkstra.nl

Werkzaamheden

  • Opruimingswerkzaamheden, zoals het zagen van het asfalt ten behoeve van de aansluitingen op het riool;
  • Grondwerkzaamheden, bestaande uit het graven van sleuven voor de huisaansluitingen, overloop en de kolkaansluitingen. Daarnaast worden proefsleuven gegraven in verband met de controle van de ligging van kabels en leidingen;
  • Rioleringswerkzaamheden, waaronder het aanbrengen van de nieuwe riolering en het aansluiten op de bestaande afvoer van de woningen aan de Kleasterdyk.
  • Asfalteringswerkzaamheden aan de reparatievakken, bestaande uit het aanbrengen van asfaltwapening, een deklaag en een slijtlaag.
  • Voorbereiding groenvoorziening, frezen van de berm, egaliseren van de berm en inzaaien.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl