Werken bij
Rioolreconstructie en asfalteringswerkzaamheden in Roden

Half juni is Koninklijke Sjouke Dijkstra gestart met de rioolreconstructie in Roden aan de Paaskamp en omstreken in opdracht van gemeente Noordenveld. Bij dit project wordt door Koninklijke Sjouke Dijkstra Social Return On Investment toegepast (SROI)*. Van 22 tot en met 27 september 2017 vindt de Rodermarkt plaats. In verband met de werkzaamheden worden de Spijkerzoom, de Heidelaan en de Jachtlaan tijdens deze periode gebruikt als omleidingsroute. Het project zal naar verwachting eind oktober opgeleverd worden.

*Bij SROI gaat het vooral om het plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals kandidaten uit de WWB, WW, Wajong, WIA en WSW.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de brief van de gemeente aan de bewoners.

Lees de bewonersbrief van Koninklijke Sjouke Dijkstra.

 

Meer weten?

Ronald Faber

Ronald Faber

Bedrijfsleider
T. 0594 55 24 00
E. rfaber@sjoukedijkstra.nl

Werkzaamheden

  • De huidige asfaltverharding en de funderingslagen worden opgebroken en oud leidingwerk zal verwijderd worden. Het puin dat vrijkomt bij het frezen, wordt naar Asfalt Productie Westerbroek (APW) gebracht voor hergebruik in nieuw asfalt. Een mooi staaltje duurzaamheid.
  • Vervolgens wordt de nieuwe riolering aangelegd en zal Koninklijke Sjouke Dijkstra de asfalteringswerkzaamheden uitvoeren.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl