Werken bij
Noordelijke Ringweg Groningen

In opdracht van provincie Groningen heeft de NNWC, de Noord Nederlandse Wegenbouw Combinatie, de asfaltwerkzaamheden uitgevoerd aan de Noordelijke Ringweg te Groningen. De NNWC bestaat uit Koninklijke Sjouke Dijkstra, Oosterhof Holman, Roelofs Wegenbouw en Jansma Drachten.

Meer weten?

Coen Mulder

Coen Mulder

Hoofduitvoerder Asfalt
T. 0594 55 24 00
E. cmulder@sjoukedijkstra.nl

Werkzaamheden

Om het verkeer zo weinig mogelijk hinder te laten ondervinden, zijn de werkzaamheden in meerdere fases uitgevoerd. De NNWC heeft de voorgeschreven fasering aan kunnen passen waarmee een tijdswinst van circa drie weken behaald is. De uitgevoerde werkzaamheden bestonden uit:

  • Het aanbrengen van een Dun Geluidsreducerende Asfalt Deklaag (DGAD) op de N370 (Noordelijke Ring) en de N46 (Oostelijke Ring)
  • Het aanbrengen van een regenwaterriool (circa 2,1 kilometer), waarbij het water vanaf de noordelijke ring via het riool naar omliggende vijvers wegstroomt
  • Het leveren en plaatsen van subtropische geluidsschermen (circa 2,1 kilometer)

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl