Werken bij
Bouwrijp maken Tersluis fase 2 Meerstad

En reconstructie van de Vossenburglaan

In opdracht van Grondexploitatiemaatschappij Meerstad (GEMM) is Koninklijke Sjouke Dijkstra eind maart gestart met het bouwrijp maken van het woongebied Tersluis fase 2 in Meerstad ten behoeve van circa 90 woningen en met de reconstructie van de Vossenburglaan.

De ontwikkeling van Meerstad gebeurt in stappen en de inrichting van het gebied wordt afgestemd op de woningvraag en de wensen van de huidige en de toekomstige bewoners. Daarbij blijft de ‘Meerstadbelofte’ altijd uitgangspunt: wonen, recreëren en leven in een groene en waterrijke omgeving met veel ruimte en vrijheid om je heen. Uiteindelijk worden er zo’n 6500 woningen gerealiseerd (zie bron).

Meer weten?

Ronald Faber

Ronald Faber

Bedrijfsleider
T. 0594 55 24 00
E. rfaber@sjoukedijkstra.nl

Werkzaamheden

  • In slechts 8 weken tijd is 3 kilometer riolering aangelegd.
  • Eind juni is gestart met de asfalteringswerkzaamheden, bestaande uit opruimingswerkzaamheden, grondwerkzaamheden, het aanbrengen van funderingen en asfaltverhardingen.
  • In de laatste fase van het project worden de bushaltes gerealiseerd, worden de tijdelijke markeringen en bebordingen aangebracht en worden de bermen en kavels ingezaaid en bouwrijp opgeleverd.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl