Werken bij
Aanpak Ring Zuid: herinrichting Griffeweg

Van 14 mei tot 24 mei is in het project Aanpak Ring Zuid gewerkt aan de herinrichting van de Griffeweg in Groningen om de doorstroming te verbeteren. De werkzaamheden vonden plaats vanaf de Europaweg tot aan de kruising met de Veemarktstraat (kop Meeuwerderweg). Op de kruising met de Barkmolenstraat is een voorrangsplein aangelegd.

Koninklijke Sjouke Dijkstra maakt onderdeel uit van de Combinatie Herepoort en is dan ook direct betrokken bij de uitvoerende werkzaamheden.

Meer weten?

Edwin Horinga

Edwin Horinga

Uitvoerder
T. 0594 55 24 00
E. ehoringa@sjoukedijkstra.nl

Werkzaamheden

Edwin Horinga, Uitvoerder bij Koninklijke Sjouke Dijkstra heeft gezamenlijk met Alex Snip, Uitvoerder bij Koninklijke Oosterhof Holman en met Raymon Nekeman, Uitvoerder bij Jansma Drachten de projectleiding voor rekening genomen.

  • Weghalen (frezen) van het oude asfalt.
  • Asfalteren.
  • Aanbrengen belijning.
  • Op woensdag 24 mei is de Griffeweg weer opengesteld voor verkeer.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl