Werken bij
Aanleg toegangsweg gezondheidscentrum De Woldzoom in Roden

In Roden is een nieuw gezondheidscentrum gerealiseerd, gelegen aan de Woldzoom. Het ‘Gezondheidscentrum De Woldzoom Roden’ bestaat uit drie huisartsenpraktijken, een apotheek, een fysiotherapiepraktijk, een tandartsenpraktijk en overige gezondheidgerelateerde praktijken.

Opdrachtgever GOED Woldzoom B.V. heeft Koninklijke Sjouke Dijkstra gevraagd de werkzaamheden uit te voeren om de toegangsweg en het parkeerterrein te realiseren.

Meer weten?

Ronald Faber

Bedrijfsleider
T. 0594 55 24 00

Werkzaamheden

  • Het aanpassen en opnieuw aanbrengen van de bestrating van de toegangsweg.
  • Het aanleggen van het parkeerterrein naast het gezondheidscentrum.

Wij weten de weg

Koninklijke Sjouke Dijkstra bestaat al meer dan 130 jaar. Het motto van oprichter Sieger Dijkstra houdt ons nog altijd scherp: ‘Waar we eens zijn geweest, moeten we altijd terug kunnen komen.’ We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. Dus hanteren we strenge kwaliteitsnormen, bedenken we hoogwaardige oplossingen en opereren we altijd zo proactief mogelijk. Door onze kennis en ervaring maximaal in te zetten, leveren we een belangrijke meerwaarde aan het succes van projecten van onze opdrachtgevers. Deze meerwaarde zoeken wij ook in de samenwerking met partners. Door innovatie vooruit. Wij weten de weg.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl