Werken bij

Gedragscode

Sinds 2004 is Koninklijke Sjouke Dijkstra aangesloten bij de Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid (SBIB). De SBIB is in het leven geroepen om ondernemingen te registreren die een gedragscode hebben ingevoerd conform het SBIB-model. De SBIB behandelt klachten over overtredingen van de gedragscode.

De bouwsector zelf heeft de SBIB in het leven geroepen. De opdracht is zorg te dragen voor integer gedrag van aangesloten bouwbedrijven. Bedrijven die willen laten zien dat ze het vertrouwen van opdrachtgevers waard zijn, voeren de gedragscode van de SBIB in. Integriteit is gedrag om trots op te zijn. Gedrag dat de reputatie van een bedrijf ten goede komt.

Koninklijke Sjouke Dijkstra wenst op een zorgvuldige wijze zaken te doen, waarbij normen en waarden hoog in het vaandel staan. Wij houden rekening met de belangen van iedereen die op één of andere manier met ons in contact komt. Betrouwbaarheid en integer handelen is daarom voor ons en onze medewerkers van groot belang.

Alle medewerkers dienen derhalve te handelen langs de regels zoals die zijn beschreven in de door Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid (SBIB) goedgekeurde bedrijfscode van Koninklijke Sjouke Dijkstra.

Nadrukkelijk wijzen wij er op dat deze gedragscode geen vrijblijvende zaak is, maar dat elke medewerker binnen Koninklijke Sjouke Dijkstra -van hoog tot laag- op het naleven ervan kan worden aangesproken.

Kijk voor meer informatie over de gedragscode op www.sbib.nl.

Wij weten de weg

Koninklijke Sjouke Dijkstra bestaat al meer dan 130 jaar. Het motto van oprichter Sieger Dijkstra houdt ons nog altijd scherp: ‘Waar we eens zijn geweest, moeten we altijd terug kunnen komen.’ We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. Dus hanteren we strenge kwaliteitsnormen, bedenken we hoogwaardige oplossingen en opereren we altijd zo proactief mogelijk. Door onze kennis en ervaring maximaal in te zetten, leveren we een belangrijke meerwaarde aan het succes van projecten van onze opdrachtgevers. Deze meerwaarde zoeken wij ook in de samenwerking met partners. Door innovatie vooruit. Wij weten de weg.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl