Werken bij

Gedragscode

Bij Koninklijke Sjouke Dijkstra willen we op een zorgvuldige wijze zakendoen. Wij houden rekening met de belangen van iedereen die op één of andere manier met ons in contact komt. Betrouwbaarheid en integer handelen is daarom voor ons én onze medewerkers van groot belang.

SBIB

Sinds 2004 zijn we aangesloten bij de Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid (SBIB). De SBIB is in het leven geroepen om ondernemingen te registreren die een gedragscode hebben ingevoerd conform het SBIB-model.

Integer handelen

Integriteit is gedrag om trots op te zijn. Gedrag dat de reputatie van een bedrijf ten goede komt. Wij vragen daarom van onze werknemers om te handelen naar onze bedrijfscode die is goedgekeurd door de SBIB. Dit is geen vrijblijvende zaak. Al onze medewerkers kunnen op het naleven ervan worden aangesproken.

Kijk voor meer informatie over de gedragscode op www.sbib.nl.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl