Werken bij

Milieu

Bodem-, en Grondwatersaneringen

Een gezonde oplossing voor bodemvervuiling

Milieu is voor ons een breed werkterrein. We zijn in het bijzonder actief op het gebied van bodem-, grondwatersanering en het vervangen en aanleggen van rioleringen.

Koninklijke Sjoukje Dijkstra kan u vertellen wat de gevolgen zijn van aangetroffen bodemverontreiniging; of er eventueel stappen ondernomen moeten worden en zo ja, op welke termijn. Wij regelen de benodigde vergunningen en wij voeren de bodemsanering vakkundig uit. Ook kan door middel van duidelijke en gespecificeerde kostenramingen inzichtelijk worden gemaakt wat voor u de financiële gevolgen zijn van de aanwezige bodemverontreiniging.

Wij beschikken over het procescertificaat uitvoering bodemsanering SIKB BRL 7000 en mogen daardoor alle werkzaamheden van A tot Z uitvoeren.

Heeft u vragen of wilt u specifiek weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer over onze saneringsprojecten op de pagina Projecten.

Wij weten de weg

Koninklijke Sjouke Dijkstra bestaat al meer dan 130 jaar. Het motto van oprichter Sieger Dijkstra houdt ons nog altijd scherp: ‘Waar we eens zijn geweest, moeten we altijd terug kunnen komen.’ We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. Dus hanteren we strenge kwaliteitsnormen, bedenken we hoogwaardige oplossingen en opereren we altijd zo proactief mogelijk. Door onze kennis en ervaring maximaal in te zetten, leveren we een belangrijke meerwaarde aan het succes van projecten van onze opdrachtgevers. Deze meerwaarde zoeken wij ook in de samenwerking met partners. Door innovatie vooruit. Wij weten de weg.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl