Werken bij

Milieu

Milieuwerken en bodemsaneringen

Een bodemverontreiniging of grondwaterprobleem: ze zijn nooit hetzelfde. Maar ze hebben wel iets gemeen. Zodra het op saneren aankomt, zoekt u een oplossing die efficiënt én effectief is. Koninklijke Sjouke Dijkstra zorgt hiervoor.

Specialistische aanpak

Nederland telt vele duizenden locaties waar bodemverontreiniging een risico vormt voor volksgezondheid of milieu. Soms kunnen we er mee leven, soms is saneren de oplossing. Maar altijd vraagt het onderzoeken, monitoren en opruimen van bodemverontreinigingen om een deskundige aanpak. Zodat u zeker weet dat het goed, veilig én effectief gebeurt.

Slimme doeners

Koninklijke Sjouke Dijkstra heeft de medewerkers, het materiaal en de kennis in huis om grote en kleine bodemsaneringen uit te voeren. We maken uw ‘bodemprobleem’ inzichtelijk en zorgen voor een zo praktisch mogelijke oplossing. We vertellen welke stappen u hiervoor moet nemen en op welke termijn. We voeren de sanering uit, regelen alle benodigde vergunningen en voeren verontreinigde grond af.

Combineren

Straatwerk, asfaltverhardingen, riolering, groenvoorzieningen: een bodemsanering staat nooit op zichzelf. Goed om te weten dat u met Koninklijke Sjouke Dijkstra een beroep kunt doen op meerdere specialismen. Waar mogelijk combineren we een sanering met bijkomende werkzaamheden. Hiervoor bieden we een gecombineerde oplossing.

Kosten bodemsanering

Een bodem- of grondwaterprobleem heeft financiële consequenties. U kunt er van op aan dat we onze deskundigheid inzetten om voor een efficiënte besteding van uw budget te zorgen. Aan de hand van een duidelijke kostenraming bieden we u inzicht hierin.

We zijn onder meer in het bezit van het Procescertificaat uitvoering Bodemsanering conform de SIKB BRL 7000. Lees meer over onze saneringsprojecten op de pagina Projecten.

Bodemverontreiniging effectief aanpakken? Schakel dan onze slimme doeners in.

 

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl