Werken bij

Energie

Windenergie

Door de toenemende vraag naar duurzame energie worden in Nederland steeds meer windmolens geplaatst. Losse turbines maar ook complete windparken. In Koninklijke Sjouke Dijkstra vindt u een partij die al vijftien jaar ervaring heeft in het realiseren en amoveren van turbines en windmolenparken.

Voordat een windmolenpark of turbine operationeel is, moet er veel werk worden verzet. Achter de schermen en tijdens de bouw zelf. Door onze kennis en ervaring doen initiatiefnemers, opdrachtgevers en turbinebouwers uit binnen- en buitenland graag een beroep op ons.

Het volledige pakket

Van locatiekeuze, het ontwerp tot en met de realisatie zelf: goed om te weten dat het volledige werkpakket bij ons in goede handen is. Samen met MUG Ingenieursbureau zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is. Onze inzet kan al beginnen bij de initiatiefase en loopt via ontwerp en werkvoorbereiding door tot en met de uitvoering.

Enkele van onze referentieprojecten zijn:

Plannen voor windenergie? Begin met de slimme doeners van Koninklijke Sjouke Dijkstra

Graag verwijzen wij u naar de Dijkstra Energie website voor meer informatie over de mogelijkheden.

Op deze pagina kunt u meer te weten komen over de diversiteit aan werkzaamheden met betrekking tot de aanleg en het amoveren van windturbines.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl