Werken bij

Asfalteren in Groningen

In het weekend van 20 maart 2020 werkte de asfaltploeg van Koninklijke Sjouke Dijkstra weer tot diep in de nacht. Voor Combinatie Herepoort werkten we aan het verbreden en asfalteren van verbindingswegen en de op- en afritten van en naar de rotondes Laan Corpus den Hoorn. Onze mannen maken er geen probleem van om ‘s nachts te werken en het levert mooie plaatjes op!

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl