Werken bij

Top Dutch Solar Racing in actie op bedrijventerrein Fivelpoort

Koninklijke Sjouke Dijkstra medesponsor testcircuit

Vanaf 8 juli tot en met 9 augustus test Top Dutch Solar Racing team de eerste Noord-Nederlandse zonneauto op bedrijventerrein Fivelpoort in Appingedam. Koninklijke Sjouke Dijkstra is medesponsor van dit testcircuit. Op het bijna twee kilometer lange circuit bereidt het Top Dutch Solar Racing Team zich voor op de ruim 3000 kilometer lange Bridgestone World Solar Challenge in Australië (13 – 20 oktober 2019).

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl