Werken bij

Asfaltonderhoud gemeente Midden-Groningen in beeld

Onze asfaltploeg werkt ook met regelmaat in weekenden tijdens de avonduren en ’s nachts om ervoor te zorgen dat de overlast voor weggebruikers zo minimaal mogelijk is. In het weekend van 15 en 16 juni j.l. heeft onze asfaltploeg de Korte Groningerweg en de Gorechtlaan in Hoogezand weer voorzien van een mooie asfaltlaag. Deze werkzaamheden maken deel uit van het project Groot asfaltonderhoud in opdracht van gemeente Midden- Groningen. Hieronder een aantal prachtige beelden van onze ploeg in actie.

Koninklijke Sjouke Dijkstra heeft in opdracht van de gemeente Midden-Groningen de Gorechtlaan en de Korte Groningerweg voorzien van een mooie asfaltlaag.
Het asfalteren van de Gorechtlaan en de Korte Groningerweg in Hoogezand door Koninklijke Sjouke Dijkstra.
Door Koninklijke Sjouke Dijkstra wordt de Gorechtlaan en de Korte Groningerweg geasfalteerd in Hoogezand.
Koninklijke Sjouke Dijkstra is bezig met het asfalteren van de Gorechtlaan en de Korte Groningerweg in Hoogezand.
15 en 16 juni was Koninklijke Sjouke Dijkstra druk bezig met het asfalteren van de Gorechtlaan en de Korte Groningerweg in Hoogezand.

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl