Werken bij

Nieuwe asfaltafwerkmachine: de Vögele 1800-3i

Wij beschikken sinds kort over een nieuwe asfaltafwerkmachine – de Vögele 1800-3i – die inmiddels geheel in onze kleuren is gespoten en voorzien is van logo en belettering in onze huisstijl. Wat de machine uniek maakt? Naast de nieuwste technologische functies, zoals een groot kleurendisplay en geluid reducerende maatregelen, is deze machine geoptimaliseerd met een focus op brandstofbesparing. Bovendien is deze machine voorzien van een dampafzuigsysteem. Dit om ook in de toekomst tegemoet te komen aan ecologische en economische uitdagingen. De keuze voor deze machine is niet alleen kostenbesparend, maar past ook uitstekend bij ons streven naar CO2-reductie.

asfatlafwerkmachine

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl

Contact
Ronald Faber

Ronald Faber

Bedrijfsleider