Werken bij

Koninklijke Sjouke Dijkstra sponsort Velocitas 1897

Sinds 1 september 2018 is Koninklijke Sjouke Dijkstra bordsponsor van voetbalvereniging Velocitas 1897 in Groningen. Afgelopen donderdag 30 augustus werden de sponsorborden onthuld en namens Koninklijke Sjouke Dijkstra was Ronald Faber hierbij aanwezig. De borden zijn uitstekend zichtbaar langs het hoofdveld en bij het verzamelpunt voor de teams.

Aanpak Ring Zuid en Velocitas 1897

Koninklijke Sjouke Dijkstra maakt deel uit van Combinatie Herepoort, de aannemerscombinatie die belast is met de aanleg van de zuidelijke ringweg Groningen, bekend als het project Aanpak Ring Zuid. In de afgelopen periode is in het project Aanpak Ring Zuid gewerkt aan de aanleg van de oprit A7 Laan Corpus den Hoorn richting Drachten. Deze oprit loopt langs de voetbalvelden van Velocitas 1897. Niet alleen de werkzaamheden in de buurt van Velocitas 1897, ook het lidmaatschap bij de voetbalvereniging van collega’s heeft ons doen besluiten de voetbalvereniging te sponsoren. Bovendien zal de zuidelijke ringweg Groningen de komende jaren verder aangelegd worden en ook aan de oprit langs de velden van Velocitas 1897 zullen vervolgwerkzaamheden plaatsvinden. Dat biedt uiteraard een mooie mogelijkheid om onze zichtbaarheid langs de velden te vergroten, niet alleen met sponsorborden!

Teamsport

Wij zien voetbal als de ultieme teamsport. In onze werkzaamheden is het team net zo belangrijk: samenwerken, een rol ontwikkelen binnen het team, communiceren en vriendschappen sluiten. Vaardigheden die we ook mee willen geven aan de jeugd. Én sport verbindt. Dat gegeven heeft overigens geleid tot het voorstel van directeur Wim de Keijzer om een oefenwedstrijd te organiseren tussen Velocitas 1897 en Voetbalvereniging Zeerobben uit Harlingen waar hij zelf in de sponsorcommissie zit. Een mooie kans om ervaringen uit te wisselen en om wat extra aandacht te generen voor de sponsorbijdrage van Koninklijke Sjouke Dijkstra en MUG Ingenieursbureau. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op een nog nader te bepalen tijdstip.

 

Bekijk alle berichten

Wij weten de weg

Koninklijke Sjouke Dijkstra bestaat al meer dan 130 jaar. Het motto van oprichter Sieger Dijkstra houdt ons nog altijd scherp: ‘Waar we eens zijn geweest, moeten we altijd terug kunnen komen.’ We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. Dus hanteren we strenge kwaliteitsnormen, bedenken we hoogwaardige oplossingen en opereren we altijd zo proactief mogelijk. Door onze kennis en ervaring maximaal in te zetten, leveren we een belangrijke meerwaarde aan het succes van projecten van onze opdrachtgevers. Deze meerwaarde zoeken wij ook in de samenwerking met partners. Door innovatie vooruit. Wij weten de weg.

Participaties

Asfalt Kennis Centrum

Het Asfalt Kennis Centrum (AKC) is opgericht door MKB infrabedrijven uit de sector asfaltwegenbouw. Het AKC wordt gevormd door twaalf bedrijven met eigen asfaltproductielocaties verspreid over heel Nederland. Het doel van de organisatie is kennis toegankelijk te maken voor de leden. Grote aannemers hebben eigen researchmogelijkheden die kleinere bedrijven missen. Het Asfalt Kennis Centrum zorgt ervoor dat kennis gedeeld kan worden én dat ook de kleinere bedrijven meer mogelijkheden hebben tot het uitvoeren van onderzoek.

Asfalt Kennis Centrum
Akroh Slijtlagen: Secret agency tegen veroudering asfalt

Akroh is een uniek en ambitieus zelfstandig bedrijf in het realiseren van optimale slijtlaagconstructies. Jaarlijks voorziet Akroh meer dan een miljoen m2 asfalt van slijtlagen. Op het gebied van performanceslijtlagen zijn grote stappen gezet. Deze slijtlagen worden ingezet om veroudering van asfalt tegen te gaan en deze te verduurzamen. De grote drijfveer achter het bedrijf Akroh is dan ook het begrip duurzaamheid. Mensen op een andere manier laten nadenken over problemen en mogelijkheden in het asfaltonderhoud. Zo pakt Akroh innovatief slijtlagen aan.

Akroh Slijtlagen: Secret agency tegen veroudering asfalt
Asfalt Productie Westerbroek

Koninklijke Sjouke Dijkstra deelt de asfaltproductielocatie in Westerbroek met collega-aannemers en produceert op deze wijze zelf het asfalt waarmee wordt gewerkt. Er kunnen verschillende soorten asfalt worden geproduceerd door variatie in de samenstelling voor onder andere de toepassing op wegen, bedrijventerreinen, recreatieterreinen en fiets- en wandelpaden.

Asfalt Productie Westerbroek

Certificering

Participaties

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl

Contact
Ronald Faber

Ronald Faber

Bedrijfsleider