Werken bij

Jubileum: medewerker 40 jaar in dienst!

23 april was Jan Bakker, vakman GWW, maar liefst 40 jaar in dienst bij Koninklijke Sjouke Dijkstra! Om dit jubileum te vieren is Jan die morgen persoonlijk gefeliciteerd door bedrijfsleider Ronald Faber op zijn werklocatie langs de A28 in het project Aanpak Ring Zuid.

Hij heeft zelf voor gebak gezorgd, want dat hoort er nou eenmaal bij! Over de 40 jaar zegt hij: “waar blijft de tijd!” Met nog een half jaar tot een jaartje te gaan voordat hij van zijn welverdiende pensioen gaat genieten, gaat hij er nog even tegenaan.

Wij danken Jan uiteraard voor zijn geweldige inzet en trouwe dienst en wensen hem nog een mooie periode bij Koninklijke Sjouke Dijkstra.

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl