Werken bij

Jubileum: Medewerker 40 jaar in dienst!

Frits van der Leest (58), Vakman GWW, is vandaag maar liefst 40 jaar in dienst bij Koninklijke Sjouke Dijkstra! Reden te meer voor een persoonlijke felicitatie en attentie op zijn werklocatie bij Aanpak Ring Zuid door directeur Wim de Keijzer.

Frits is als 18-jarige begonnen als leerling grondwerker en werkt inmiddels al geruime tijd als vakman GWW. Zelf vindt hij het wel een knappe prestatie van zichzelf. Maar zoals hij zelf zegt: “Als het goed bevalt, doe je dat gewoon!”

Ook zijn collega’s hebben vandaag aan hem gedacht, zijn kraan is door hen vakkundig versierd.

 

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl