Werken bij

Nieuwe SHERPA minishovel voor bestratingswerkzaamheden

Voor onze stratenmakers is de minishovel onmisbaar bij het straatwerk. Onlangs is besloten om onze Sherpa 200 minishovel van 2007 te vervangen door een jonger exemplaar met minder draaiuren. Dit natuurlijk om de betrouwbaarheid te garanderen. Deze week is een nieuwe SHERPA 200 minishovel in gebruik genomen door onze stratenmakers. Uiteraard geheel in de huisstijl van Koninklijke Sjouke Dijkstra.

Op 12 maart 2018 is de machine afgeleverd bij onze stratenmakers de gebroeders Van der Wiel op de locatie in Dronrijp in de nieuwe gemeente Waadhoeke. Teake van der Wiel is als machinist geïnstrueerd en heeft de machine goedgekeurd.

Wij wensen Teake en de rest van de ploeg nog veel gemak en werkplezier met de SHERPA 200!

Sherpa minishovel

 

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl